Information om boligafdelingen.

Boligafdelingens attraktive beliggenhed og gode facilliteter.

I den nordlige del af Svendborg ligger Boligselskabet Sydfyn afdeling 7504 Jægermarken som tilbyder dejlige boliger i treetagesbyggeri. Boligafdelingens beliggenhed med grønne fællesområder og grænser op til en dejlig skov. Boligafdelingen råder over meget stort udvalg af lejligheds typer lige fra 1-4 værelser med boligareal fra 39-112 kvm. Største delen af lejlighederne har en dejlig altan og nyrenoveret køkken og toilet/bad. Flere lejlighedsblokke har også indbygget handicapvenlig elevatorer. Beboerne har yderligere mulighed for udlejning af bil/knallert garage eller ekstra kælderrum samt mulighed for at leje fælleshusets selskabslokaler og gæstehotel. Læs mere


Boligfdelingens aktiviteter i Jægermarken.

Boligafdelingen i Jægermarken tilbyder et stort udvalg i beboeraktiviteter.

Der er flere årlige udflugtture for beboere og børnefamilier. Stort partytelt til udendørs arrangemneter samt flere indendørs arrangementer i flotte selskabslokaler. Afdelingen har også råderet over gode aktivitetslokaler i boligområdet. I aktivitetslokalerne tilbydes mange forskellige aktiviteter for klubber og foreninger. Aktivitetslokalerne har op til 50 siddepladser, stort køkken, to toiletter, billard og musikanlæg. Der har senest været afholdt bankospil og torsdagsklubben har aktiviteter hver uge. Der er planer i fremtiden for, at opstarte flere nye beboeraktiviteter. Læs mere


Gæstehotel i Jægermarken.

Beboere i Boligselskabet Sydfyn kan leje værelser til overnattende gæster i Jægermarken. Det er muligt, at leje et eller to flotte og funktionelle gæsteværelser på hver 15kvm til kun kr. 100,00 pr. døgn.

Hvert gæsteværelse indeholder to store boxsenge, 2-personers sovesofa, to klapborde, skab, spejl, stumptjener, dobbelt natborde med tilhørende lamper samt radio.

Gæstehotellet har et stort rummeligt 10kvm fælles toilet og badeværelse.

Læs mere om udlejning af gæsteværelser. Gæstehotel 


Fælleshuset med selskabslokaler.

Det flotte nye fælleshus tilbyder udlejning af selskabslokaler med en eller to sale på henholdvis 75kvm og 100kvm til beboerne i boligafdeling 7502 og 7504.

I Fælleshuset afholdes også arrangementer og aktiviteter for beboerne i boligafdelingerne, klubmøder, konferencer og workshops.

Fælleshuset indeholder et stort 23kvm topmoderne køkken med alle kendte facilliteter. Selskabslokalerne indeholder 8kvm entre, 21kvm foyer, 12kvm depot samt 118kvm overdækket terasse. Lokalerne indeholder også et komplet professionelt lydanlæg samt videoprojektor med lærred. Læs mere om fælleshuset. Selskabslokaler 

Udlejning af lokaler sker ved henvendelse til Servicecenter Svendborg. Servicecenter


Ejendomskontoret i Jægermarken 2A.

Boligselskabet Sydfyns lokale ejendoms funktionær team har til huse i Jægermarken 2A. Har du brug for hjælp, så kontakt gerne ejendomskontoret. Her vil medarbejderne være behjælpelig med praktiske løsninger på funktionsfejl i din lejebolig samt evt videreformidling til relevante ejendoms aktører på området. 

Ejendomskontoret tager sig kærligt af alle typer funktions opgaver indenfor vedligeholdelse af grønne boligområder, forberedelse af renovation, stor skrald og ikke mindst, når beboere har brug for en hjælpende hånd. Ejendomskontoret samarbejder med boligselskabet BSB Svendborg, afdelingsbestyrelserne og Domea Servicecenter. 

Boligservice: Kontakt oplysninger og formular til ejendomskontoret og funktionær teamet i Jægermarken. Boligservice 


Renovation i Jægermarken.

Boligafdelingen i Jægermarken har en fastlagt dagrenovation af container og opstillet genanvendelse beholder til glas og papir. Storskrald behandles og deponeres af ejendoms funktionær teamet.

Vand & Affald skal fra 2020 sikre, at en større affalds andel sorteres således, at genanvendelse bliver til stor gavn for økonomi, miljø og klima. Læs mere 


Boligafdelingens fællesvaskeri.

Fællesvaskeriet har installeret fire Electrolux professionelle industri vaskemaskiner som både er driftsikre og vasker tøjet godt. Vaskemaskinerne er på henholdsvis 6kg og 8kg med automatisk eller manuel dosering af vaske og skyllemiddel samt flere specielle vaskeprogrammer for sart tøj. 

Vaskeriet har også installeret 3 professionelle tørremaskiner med kapacitet på op til 190L (10kg) og har indbygget antikrøl funktion. Smart booking med brik system gør det nemt, at bestille vaske og tørretid samt mulighed for fremvisning af personlig bestillings oversigt. Læs mere 


Den boligsociale Helhedsplan - Aktive Boligområder.

Boligselskabet Sydfyn afdeling 7504 - Jægermarken er medlem af den boligsociale helhedsplan.

Det betyder, at beboere i afdelingen har en tilknyttet beboerrådgiver som har både åben og indivuel rådgivning hver uge. 

Beboere har også mulighed for, at deltage i en lang række ekstra beboer aktiviteter, kurser og undervisning. 

Den boligsociale helhedsplan tilbyder et spændende udvalg af aktiviteter. Fx kursus til bydelsmødrene, klubmand, lektiecafe for børn, fritidsjob vejledning, multimotion, mentor ordning, økonomisk rådgivning, uddannelsesvejledning, zumba fitness, helbredstjek og gratis retshjælp. 

Det er også muligt, at søge et puljebeløb på op til kr. 3000,00 til aktiviteter efter beboernes eget initiativ og ønsker. Læs mere


html5 embed video by EasyHtml5Video.com v3.9.1


Renovering i Jægermarken.

Boligselskabet Sydfyn står bag projektet som ejer og Domea er tilknyttet som administrationsselskab og står bag hele renoveringsprojektet. 

Lejlighederne skal fremtidssikres, så der fremover bliver bedre muligheder for, at leje dem ud. Boliger skal derfor gøres mere energibesparende med et forbedret indeklima. Ældre og handicapvenlige faciliteter med bla. større indgangsparti, moderne elevatorer samt rummelige og attraktive boliger for store børnefamilier. Læs mere